top of page
  • ssmit525

THE BEST START OF YOUR DAY!

Wat is jouw ochtendroutine? Ben jij een ‘hup hup, geen tijd om te ontbijten’ persoon? Of juist iemand die de dag het liefst start met een goed ontbijtje? Er is ons allemaal wel eens verteld dat ontbijten super belangrijk voor je is, maar door de drukte van het dagelijks leven wil dit er nog wel eens bij inschieten. Wij leggen je graag uit waarom een goed ontbijt - zoals een van onze All-day breakfast maaltijden - the best start of your day is.

Een goed ontbijt kan bijdragen aan een gezonder lichaam


De term less is more geldt niet als het op ontbijten aankomt. Start jij de dag met een goed en gezond ontbijtje? Dan zal jij in de loop van de dag minder snel de behoefte hebben om te snacken of snoepen. Een goed en gezond ontbijt zorgt er namelijk voor dat je beter gevuld bent!


Meer energie en een beter concentratievermogen

Als jij ’s ochtends wakker wordt, heb je gemiddeld al 8-12 uur niets meer gegeten of gedronken. Dat betekent dat jouw batterij leeg aan het raken is en je lichaam wel weer toe is aan wat energie en voedingsstoffen. Gun jezelf dus elke ochtend even lekker de tijd om te genieten van een goed en gezond ontbijt – bij Kauai natuurlijk! Als jij jouw batterij ’s ochtends aanvult dan zal je merken dat jouw dag met meer energie en concentratie verloopt.


Laat je darmen werken!

Wist je dat een goed ontbijt ook belangrijk is om je darmen aan het werk te zetten? Hierdoor nemen je darmen voedingsstoffen de rest van de dag makkelijker op! Ga jij dus liever voor een uitgebreidere lunch en ­geen ontbijt? Dan is de kans groot dat jij na de lunch véél minder energie hebt. Alle energie zal namelijk gaan naar het verwerken van je grote lunch. Met een goed en gezond ontbijt zorg je er dus voor dat je lichaam het verwerken van voedsel gedurende de dag verspreidt.


Ready for a full and healthy breakfast? Kauai staat voor je klaar!


Als échte Kauai fan weet jij natuurlijk al lang wat wij allemaal in huis hebben, maar ben je toch nog niet helemaal bekend met ons volledige All-day breakfast assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. Tussen ons All-day breakfast assortiment vind je onder andere heerlijke breakfast bowls en lekker belegde meergranen broodjes zoals de Sliced Avo Toast.


Tot morgenochtend!

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page