top of page
  • ssmit525

SUMMER BODY READY

De temperaturen lopen steeds meer op en daarmee ook de drang om straks met jouw perfecte summer body op het strand te liggen. We pakken weer vaker de fiets naar het werk en de supermarkt, gaan ’s ochtends voor het werken nog even hardlopen, maken weer vaker gebruik van ons sportschool abonnement of gaan lekker in de tuin oefeningen doen. Maar bij al dat sporten hoort natuurlijk ook de juiste voeding! Kauai helpt je graag een handje in de goede richting, bekijk onze tips.


Every body is a Summer body

Laten we beginnen met deze belangrijke quote, want iedereen is mooi zoals hij of zij is! Dat neemt niet weg dat je je soms wat lekkerder in je vel wilt voelen, zeker als de zomerperiode er aan komt. Gezonde(re) voeding en lekker veel bewegen (in de zon natuurlijk!) kan daar vaak goed aan bijdragen.


Het belang van voeding voor en na het sporten

Voeding voor en na het sporten is misschien wel belangrijker dan je zou denken. Vóór het sporten geeft voeding je de energie om alles uit je work-out te halen. Ná het sporten zorgt de juiste voeding voor de bevordering van het spierherstel én natuurlijk voor het krijgen van energie voor de rest van jouw dag.


Wist je dat vooral het eten van eiwitten hierbij van belang is?! Tijdens het sporten – met name bij krachttraining – ontstaan er namelijk kleine scheurtjes in je spieren. Het eten van eiwitten zorgt voor de bevordering van spieropbouw en dus voor een beter zichtbaar resultaat van jouw harde werk ;)


PROTEIN, PROTEIN, PROTEIN

Ben jij dus van plan de komende weken nóg fanatieker te sporten, vergeet dan niet om voldoende eiwitten binnen te krijgen! Wist je dat een maaltijd of drankje eiwitrijk is wanneer minimaal 20% van de energie bestaat uit eiwitten? Kom je gezellig naar Kauai om voor het sporten jouw portie energie binnen te krijgen – of na het sporten jouw portie energie weer aan te vullen? Vraag dan vooral naar onze producten waar eiwitrijke ingrediënten zoals granen, peulvruchten, bonen, noten, vlees, vis, kip, melk(producten) of eieren in zitten. Dat zijn er bij ons gelukkig heel wat! :)34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page