ORGANIC & VEGAN

DELIVERED FROZEN

ORGANIC & VEGAN

DELIVERED FROZEN

Which juice plan is right for me?

DEFENCE – 1 day juice plan

Heb je behoefte aan een snelle sapkuur? Of wil je een sapkuur een keer uitproberen? Dan is het Defence 1 day juice plan ideaal voor jou! Deze sapkuur duurt 1 dag en bestaat uit 6 sapjes van groente- en fruit en 1 shot per dag. Het is aan te raden om tijdens de Detox sapkuur geen vast voedsel te eten en enkel kruidenthee of water erbij te drinken.  

SUPPLEMENT – 3 day juice plan

Wil je jouw lichaam wel een boost geven door extra voedingsstoffen binnen te krijgen? Dan is het 3 day supplement juice plan iets voor jou. Deze juices drink je als aanvulling op jouw huidige dieet en zorgt er voor dat jij extra voedingsstoffen binnenkrijgt. Let er wel op dat je de juices vóór het consumeren van jouw vaste maaltijd drinkt. Juices dienen op een lege maag gedronken te worden. Dit zodat de vitaminen en mineralen goed in je bloedbaan opgenomen kunnen worden. 

DETOX – 3 day juice plan

Wil jij je lichaam en darmen echt even rust geven en resetten? Wil je op een gezonde manier detoxen? Dan is het Detox juice plan geschikt voor jou! Het is een effectieve manier om je systeem te resetten. Deze sapkuur duurt 3 dagen bestaat uit 6 sapjes van groente- en fruit en 1 shot per dag. Het is aan te raden om tijdens de Detox sapkuur geen vast voedsel te eten en enkel kruidenthee of water erbij te drinken.  

DEAP CLEANSE – 5 day juice plan

Deze sapkuur is geschikt voor de ervaren detoxer. Drink jij al regelmatig juices? Of heb je al vaker een detox sapkuur gedaan? Dan is dit juice plan geschikt voor jou. Met deze detox sapkuur reset je jouw lichaam grondig. Het is een effectieve manier om jouw lichaam en darmen rust te geven en je systeem te resetten. Deze sapkuur duurt 5 dagen en bestaat uit 6 sapjes van groente- en fruit en 1 shot per dag. Het is aan te raden om tijdens de Detox sapkuur geen vast voedsel te eten en enkel kruidenthee of water erbij te drinken. 

Abour our juices

FRESHLY FROZEN!

Onze gezonde sappen worden ambachtelijk bereid met de beste lokale en biologische groenten en fruit. Onze sapjes worden meteen na het persen ingevroren, zo blijven de voedingsstoffen het beste bewaard! Onze diepgevroren juices wordenmet speciale diepvrieswagens bij jou thuis bezorgd. TIP: Haal je juice 1 dag van te voren uit de vriezer, en plaats in de koelkast. Zo is jouw juice perfect ontdooit en ready to drink! ​

DAILY GREENS 

Ingrediënten: komkommer, selderij, spinazie, appel, chiazaad

Allergenen: selderij

Spinazie zit vol vitamine A. Deze zorgt voor een normale groei en een mooie en gezonde huid. Ook de omega-3 uit de chiazaden in deze juice ondersteunen je huid en haar.

HEALTHY

FACT

HEART BEET

Ingrediënten: rode biet, appel, komkommer, citroen, munt 

Allergenen: -

Bieten zijn populair onder sporters. Het zou de sportprestaties verbeteren doordat spieren efficiënter werken en bloedvaten verwijden. Op deze manier gaat er meer zuurstof naar de spieren.

HEALTHY

FACT

LEMON CUCUMBER COOLER

Ingrediënten: ananas, komkommer, selderij, appel, citroen

Allergenen: selderij

Ananas zit boordevol vitamine C. Daarnaast bevat ananas het stofje bromelaïne dat goed is voor de spijsvertering maar ook een opgeblazen gevoel en constipatie tegengaan. 

HEALTHY

FACT

FLOO JUICE

Ingrediënten: sinaasappel, wortel, gember, citroen, cayenne

Allergenen: -

De ingrediënten van de Floo Juice zijn allemaal rijk aan vitamine C en bevatten ontstekingsremmende stoffen die synergetisch werken als ondersteuning van de immuunfunctie.

HEALTHY

FACT

TROPICAL SPICE

Ingrediënten: ananas, appel, gember, kurkuma, cayenne

Allergenen: -

De ingrediënten van de Tropical Spice Juice zijn allemaal rijk aan vitamine C en bevatten ontstekingsremmende stoffen die synergetisch werken als ondersteuning van de immuunfunctie.

HEALTHY

FACT

TURMERIC HEAVEN

Ingrediënten: gele paprika, wortel, appel, gember, sinaasappel, kurkuma

Allergenen: -

Kurkuma bevat de stof curcumine. Deze stof heeft veel goede eigenschappen, zo helpt het tegen koorts, infecties en spijsverteringsproblemen.

HEALTHY

FACT

FLOO SHOT

Ingrediënten: gember, citroen, cayenne, honing 

Allergenen: -

De ingrediënten van de Floo Shot bevatten ontstekingsremmende stoffen die synergetisch werken als ondersteuning van de immuunfunctie.

HEALTHY

FACT

LOCATIE

 

Stationshal 12

Utrecht Centraal

Naast spoor 14/15

CONTACT

 

+31303074484

info@kauai.nl

OPENINGSTIJDEN

MA - VR        11:00 - 20:00

ZA -ZO          11:00 - 19:00

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

NIEUWSBRIEF