PRIORITIZING YOUR HEALTH & SAFETY IN RESPONSE TO COVID-19

Gezondheid en welzijn vormen de kern van wie wji zijn als Kauai, en we blijven ons inzetten om onze Kauai-familie veilig en gezond te houden in deze uitdagende situatie. 

 

Wij delen graag wat wij doen om prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van onze Kauai-familie (klanten en personeel).

1.

Wij houden ons aan de strikte hygiëneprotocollen in onze winkel. Al het personeel dat eten en drinken klaarmaakt, draagt ​​te allen tijde handschoenen en het personeel reinigt hun handen elke 30 minuten. Alle oppervlakken waar eten en drinken worden bereid, worden ook elke 30 minuten ontsmet.

2.

Wij zullen de komende weken flessen handontsmettingsmiddel introduceren bij onze counter. Wij moedigen klanten aan om hun handen te ontsmetten.

3.

Als tijdelijke maatregel pauzeren wij het gebruik van herbruikbare bekers in onze winkel. We zullen de €0,25 korting blijven geven voor iedereen die een herbruikbare beker meebrengt (hoewel we geen drankjes in de bekers zullen maken). Momenteel richten wij ons op de gezondheid van onze klanten en medewerkers, maar zetten we ons ook nog steeds in voor de gezondheid van onze planeet en zullen we deze maatregel wekelijks herzien; we hopen het gebruik van herbruikbare bekers zo snel mogelijk te herstellen. Ondertussen blijven we onze smoothie cups van 80% gerecycled plastic gebruiken en moedigen we onze klanten aan om ze waar mogelijk te recyclen.

4.

Wij vragen onze klanten en personeel om te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

5.

Wij vragen onze klanten om zowaar mogelijk contactloos met pin te betalen. 

6.

Wij vragen onze klanten en personeel met enige vorm van gezondheidsklachten thuis te blijven. 

LOCATIE

 

Stationshal 12

Utrecht Centraal

Naast spoor 14/15

CONTACT

 

+31303074484

info@kauai.nl

OPENINGSTIJDEN

MA-VR                         10:00 - 20:00

ZA                                11:00 - 19:00

ZO                                CLOSED

 

NIEUWSBRIEF