top of page
20220720_KAUAI_050_3497.jpg

About us

Op de begane grond van House Modernes in Utrecht vind je Kauai – een gezond fast-food concept en nieuwe healthy hotspot. Kauai heeft als missie om mensen op een makkelijke – en lekkere! – manier gezond te laten eten. Het eten bij Kauai is puur, zonder onnodige toevoegingen, en wordt ter plekke voor je klaargemaakt. Je kunt er terecht voor gezonde wraps, bowls, smoothies, juices en all-day breakfast. Liever alleen een kopje koffie? Dat kan ook! Onze koffie wordt gemaakt van ‘clean beans’. Biologisch, fair-trade en bovenal heel lekker!

OUR STORY

Kauai is in 1996 opgericht door drie vrienden in Zuid-Afrika, waar inmiddels meer dan 160 vestigingen zijn. Een bewezen concept in Zuid-Afrika, waar Utrecht nu ook kennis mee maakt!

Kauai gelooft in een betere toekomst voor goed eten. Dag in dag uit doen we ons best om simpel, seizoensgebonden en duurzaam eten makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Op ons menu is er voor ieder wat wils, met veel mogelijkheden om te personaliseren (naar bijvoorbeeld vegan of vegetarisch) en altijd een breed assortiment aan gezonde keuzes.

Website Kauai (5).png
bottom of page